Project TA : Het beste van 2 werelden

Illuster is verheugd, dat zij deelneemt aan dit Project van Toneelgroep Amsterdam. De komende 2 jaar gaan 8 amateur Toneelgroepen in Amsterdam samen-werken met TA. Onze coach is Victor van TA en het Bestuur heeft al een kennismakingronde achter de rug. Een van de zaken, die aan de orde kwam:

Waarom heeft Illuster geen boekenkast met potentiele stukken? Ja zucht ….. Victor zal ons bijstaan bij de vraag: Hoe zoek je een goed stuk?

Wij maken graag gebruik van de mogelijkheid om in het seizoen 2012-2013 een middag te spelen in de RABOzaal van de Stadsschouwburg in het decor van TA. De timing wordt dan bepaald door de keuze van het stuk. De zaalcapaciteit wordt dan aangepast naar 250 bezoekers. Een ware uitdaging voor ons..

Op 7 november gaat een groter gedeelte van de groep kennismaken met Victor. En brainstormen over welk stuk van TA in aanmerking komt.

De kick-off van dit project is in het weekend van 19 en 20 november, waar we o.l.v. Hans Kesting gaan werken met de Vrek van Moliere, met alle 8 groepen.

Enkele van die groepen kennen we, Troost, Tokodrama en Nanook Nano. ’s Avonds gaan we gezamenlijk kijken naar de Vrek. En vantevoren natuurlijk gezellig eten met elkaar. En aangezien het zaterdag is, geen enkel excuus om niet lekker lang .na te borrelen en plannen te maken, want dat gaat altijd het beste in de kroeg.!