Welkom in het Bos

donderdag 22 april 2010


Polanentheater, Amsterdam

Na de zoveelste huwelijkscrisis ontvlucht Dora haar huis. Haar vriendin Fanny laat haar niet alleen gaan. Onderweg ontmoeten ze allerlei merkwaardige personages: een faun, een elf, een priester. Maar niets is wat het lijkt in ‘Welkom in het bos’.
Met de komst van Edward, de man van Dora, komen de ware motieven aan het licht. Dora en Fannie komen, behalve een bonte stoet van voorbijgangers, vooral zichzelf tegen.

‘Welkom in het bos’ (2002) is een stuk in typische Van Warmerdamstijl: absurd en realistisch tegelijk. Verlangen, lust en de kunst van het verleiden vormen de rode draad.
In de regie van Frank Roumen kiest Illuster ervoor om ‘Welkom in het bos’ zich in de stad te laten afspelen: de perfecte biotoop voor de moderne, eenzame mens.

De personages zijn allemaal op zoek. Op zoek naar warmte en liefde. Alleen zijn ze niet bij machte om hun stille verlangens te realiseren. Het is daarmee een soort sprookje over het moderne, jachtige leven, waarin de moderne mens niet meer in staat is relaties met andere mensen aan te gaan.
Regisseur Frank Roumen kiest ervoor om ‘Welkom in het Bos’ zich in de anonimiteit van de stad te laten afspelen; de stadsjungle als perfecte biotoop voor de moderne, eenzame mens.

spelers:

Er is voor deze voorstelling een wachtlijst. Als er annuleringen binnenkomen zullen wij de mensen op de wachtlijst benaderen op volgorde van aanmelding.
Wil je op de wachtlijst voor deze voorstelling? Vul dan onderstaand formulier in.
NB: Annuleringen komen vaak pas op het laatste moment bij ons binnen. Hou dus de datum van de voorstelling vrij in je agenda.

serieuze amateurs