Nu even niet – Nu even wel

vrijdag 14 april 2017

20:00 - 22:00 uur
Polanentheater, Amsterdam

entree € 13,00
Wachtlijst
beschikbare plaatsen: 0

Een tweeluik. Twee toneelstukken, twee werelden, onlosmakelijk met elkaar verbonden: Die van de man en die van de vrouw.

Nu even Niet

“Wat een bevrijding man. Niks hoeven uitleggen, niks hoeven verdedigen, niks hoeven zijn. Gewoon Jan Lul onder de andere Jan Lullen. Wat fijn dat ik niet van jullie hou en jullie niet van mij.”

Vier bevriende mannen van middelbare leeftijd halen iedere maand, jaar na jaar, verhalen op uit hun studententijd. Ze herbeleven hun jonge jaren en dompelen zich onder in een tijdloos moment, zonder stress, zonder verplichtingen, zonder vrouwen. Ze wanen zich jong door de oude verhalen en proosten op de eeuwige vriendschap. Toch is er iets waaraan ook zij niet zullen ontkomen.

Nu even Wel

“Als je in de spiegel kijkt geloof je niet wat je ziet, omdat je vanbinnen nog stukjes bent van al die meisjes die je was. Al die stukjes, dat ben ik. Maar alleen het laatste stukje is te zien.”

Een weduwe, haar zus en haar beste vriendin, nodigen de jonge maîtresse van haar overleden man uit. Om te herdenken, om te ontmoeten, om te vergeven.
Een mislukte poging om emoties onder de pet te houden ontketent een lawine aan confrontaties. Het is een strijd tussen jong en oud, tussen pantoffel en stilettohak, tussen geheim en waarheid, tussen samen of alleen. Niemand wordt gespaard.


Er is voor deze voorstelling een wachtlijst. Als er annuleringen binnenkomen zullen wij de mensen op de wachtlijst benaderen op volgorde van aanmelding.
Wil je op de wachtlijst voor deze voorstelling? Vul dan onderstaand formulier in.
NB: Annuleringen komen vaak pas op het laatste moment bij ons binnen. Hou dus de datum van de voorstelling vrij in je agenda.


Boekingen niet langer mogelijk voor deze datum.

serieuze amateurs